Presse

Hvad de professionelle behandlere selv får lavet

Nu handler det selvfølgelig ikke om enighed, men om hvad forskellige personer fra fire faggrupper selv prioriterer af behandlinger. Vi starter med den kosmetiske sygeplejerske og kosmetologen.

 

Hvem: Malin Cota, kosmetolog og hudterapeut

Hvor: Skinfulness i Aarhus

Hvad prioriterer du selv hudplejemæssigt:

Jeg er virkelig glad for nemme rutiner, der giver resultater, men uden at jeg overbehandler min hud. Så grundig aftenrens og lag på lag sandwich-metoden med serum, creme og olie. Én gang om ugen giver jeg den lidt mere gas med dybdegående eksfoliering og massage, men det er lige så meget for at få 15 minutter for mig selv på badeværelset.

Hvilke professionelle behandlinger prioriterer du:

Microneedling med Dermapen er en super effektiv behandling, som jeg selv får lavet på grund af alle mine gamle aknear, som jeg desværre stadig har lidt af – men her sker der en positiv forandring, og jeg anbefaler det til de af mine klienter, der bøvler med det samme.

Er der noget, du aldrig ville byde din hud?

I forhold til Botox strider metoden mod alt, hvad jeg normalt står for og arbejder med. Men vigtigere, så er der jo virkelig alternativer til Botox, hvis man gerne vil afspænde en muskel, men ikke lamme den. Og meget tankevækkende, så er velplejede rynker noget af det mest interessante – fordi de jo kommer af at vi udtrykker os, griner eller bekymrer os. Så jeg vil ikke byde min hud at fjerne de spor.

Jeg har spurgt Malin Cota, fordi jeg blev ret blown away af for nylig at være i hænderne på hende. Meget grundig, ærlig, konkret og nåja, en vidunderlig ansigtsmassør også. Du kan se mere til hende på Instagram under @skinfulness_dk.

 

 

Anette Kristine Poulsen fra BeautySpace - Journalist, Skønheds redaktør på Børsen og fast tilknyttet Go' Morgen Danmark på TV2 har skrevet følgende om vores behandlinger i denne artikel:

5 undervurderede ansigtsbehandlinger
Den bedste ansigtsbehandling afhænger selvfølgelig af både budget og hvad du vil opnå. Her er fem vidt forskellige, men så bemærkelsesværdige, at de forrige fredag kom i avisen (Børsen) - kan læses her