Ofte stillede spørgsmål

"Jeg er ny kunde - Hvad anbefaler du?"

Det bedste du kan gøre, er at gå ind under spørgeskema, udfylde dette og uploade et par billeder af din hud.

Derefter vil enten mig, eller en af mine dygtige ansatte, kontakte dig på email med et forslag til produkter eller til en gratis samtale omkring din hud. Dette afhænger af hvad vi ser, og hvad vi mener der skal gøres både indefra med kosttilskud og udefra med Skinfulness produkterne. Dette er gratis.

 

 

"Jeg har bestil før, og jeg vil gerne købe de samme produkter igen"

Du går ind på webshoppen og bestiller de produkter du ønsker at købe. Skriv i kommentarfeltet at produkterne skal være som sidst. Vi fører nøje journal med dine produkter, og vi kan derfor altid se hvad du har fået sidste gang. Er du i tvivl, så kontakt os endelig - vi elsker nemlig at hjælpe!

 

"Hvordan ved jeg hvad jeg skal købe?"

Er du ny kunde, så udfyld spørgeskemaet og upload et par billeder. Vi kontakter dig på email omkring hvad vi mener din hud har behov for. Den største fejl er fejlbehandling af huden, og netop derfor er det vigtigt for din hud at den får det som den rent faktisk har behov før. Servicen er gratis og vi vil med glæde hjælpe dig med din hud og dine nye ritualer.

 

"Jeg vil gerne bare købe et renseprodukt (eller creme)"

Hvis du har produkter fra en anden serie og eksempelvis gerne vil prøve vores renseprodukt, så ligger du enten Rensemælk eller en Rensegele i kurven. Udfyld spørgeskemaet og upload billeder hvis du er ny kunde. Er du eksisterende kunde og ønsker samme renseprodukt som sidst, så ligger du blot i kurv og betaler uden at udfylde spørgeskemaet.

 

"Jeg synes min hud har ændret sig"

Dette er helt naturligt. Derfor anbefaler vi også at du får tjekket op på dine produkter og ingredienser jævnligt. Udfyld blot spørgeskemaet og upload et par billeder, så gennemgår vi din journal hos os med tidligere køb og kontakter dig for en eventuel opdateret hudpleje rutine og - program.

 

 

Har du andre spørgsmål, så send os en mail på info@skinfulness.dk

Vi vil så gerne hjælpe dig med din hud - faktisk er det vores mission, så vi bliver så glade når du sender os en mail